Ben Amir sudah berpunya rupanya!!!



BEN AMIR 

Hello semua. Kita nk cerita ni. Ni klu krang semua xknl. Ni pelakon baru. Dia dari HERO REMAJA dulu. Finalist tau! Jgn main main. Ok! Handsome kn dia? Nama dia BEN AMIR. Macho orgnya. Kita mula tgk crita dia time zaman Playboy Itu Suami Aku. Time tu kita dh perasan lh Ben ni. Sbb handsome sgt ok!! Lps tu kita tgk Asam Pedas Untuk Dia. Makin handsome plk kita tgk Ben ni. Dlm cerita Suami Sebelah Rumah pn dia ada. Handsome sgt. Cair tau. Hikhik. Lps tu Dunia Generasi Baru! Dlm cerita tu dia sorang je pling handsome n nmpk cool sgt! Watak dia sgt lawak! Tp apa kita nmpk Ben ni. Dia blh pegang mcm mcm watak tau. Dh lh handsome. Berbakat plk tu. Untung btol sape dpt Ben ni jadi BF atau suami dorang. Hikhik

Kita suka lh tgk dia. Crush. Tp kita sedar lh. Kita ni bdk skolah lg. Ben ni dh 25 tahun. Tp xnmpk 25 kn gais? Hikhik. Aura apa lh agknya keturunan Ben ni kn. Handsome. Berbakat. Nmpk muda. Tinggi plk tu tau! Kita ni mmg cair lh kn dkt laki tinggi ni. Tp tu lh. Kita bdk skolah. Harapan musnah. Hati pecah. Hoho. Saja lh gurau. Xslh pon klu nk berangan jd girlfriend Ben. Hikhik.

Ni nk cerita ni. Kelmarin kita prgi lh mkn dkt satu kedai ni kn. Eipp. Shesh. Rahsia. Hikhik. Xnk bgtahu korang sbb nnt semua dtg situ nk tunggu Ben. Kita nk tgk Ben sorang sorang. Korang jgn sibuk ok. Hikhik. Xsngka blh terjmpa Ben dkt kedai mkn. Mula nmpk mcm xprcaya. Tkot terlampau byk berangan. Kot nmpk bayang Ben ke. Hahaha. Tp skali tgk lama lama btol lh Ben. Handsome btol. Tgk dpn dpn lg handsome gais. Cair ok!!! Ingt nk tngkap gmbar dgn Ben. Tp segan sgt. Sbb kedai pn rmai plk orang. Haizzzz. Sibok. Klu xramai blh tngkap gmbr dh tau. Tp xpe lh. Xde rezeki nk bergmbar dgn Ben. Hahaha. Next time lh ok Ben syg? Hiikhik. Ben oh Ben. Xnk ke kawen dgn kita ni. Kita tahun dpn hbs skolah dh. Hikhik. Ewahhhh. Main main je lah. Saja bergurau.

Sbenarnya sblm ni mcm terfikir lh. Ben ni xkn xde girlfriend kn? Handsome handsome xkn xde girlfriend. Tp tgk IG Ben. Nmpk mcm single. MACAM je lh. Tp mlm kelmarin yg kita nmpk dia tu. RUPANYA BEN DGN GIRLFRIEND DIA MASA TU. Hoho. Kita dh agk dh. Xmngkin lh laki handsome xde gIrlfriend kn. Patah hati lh bila thu Ben ada girlfriend. Patah seribu hati kuuuu. Hahaha. Xde lh. Main main je. Kita happy klu Ben happy dgn girlfriend dia. 

GIRLFRIEND BEN LAWA tau gais. Kecik comey lotey je girlfriend Ben! Nmpk lembut je girlfriend mcm jenis yg sgt perempuan n sgt sopan. Kita ni ada lh kasar mcm jantan jgk kadang kadang. Hahaha. Ptot lh kot Ben xnk kita ni. Hahaha. Sbb rasanya taste Ben ni mmg suka perempuan lembut n sopan lh. Girlfriend pon kecik je. Agk agk brapa lh umur girlfriend Ben ni ek? Nmpk mcm muda dri dia. Tp xthu lh brapa. Tp msti xkn bdk skolah lh kn. Hahaha. Comel je tgk dorang kelmarin. Borak sakan dorang. Sweet je. Mmg SESUAI lh Ben dgn girlfriend. Girlfriend lawa. Ben pon handsome. Sorang kecik. Sorang tinggi. Hahaha. Bila tgk gIrlfriend Ben. Insekiurrrrr kita gais. Berbeza sgt dgn kita ni. Mcm langit dgn bumi. Lawa btol girlfriend Ben. Pandai Ben pilih. Harap smpai ke jinjang pelamin n kekal smpai ke anak cucu lh ya Ben. 

Korang yg minat Ben tu. Jgn patah hati sgt ok!! Kita as fans Ben. Kita kena happy utk Ben. Kita akn support dia slalu ok!! Siapa pon pilihan Ben. Kita doakn yg terbaik utk Ben! Agk agk dorang dh brapa lama ek? Pandai ek Ben ni rahsia kn. Xde post gmbar. Skali blh terjmpa Ben dgn girlfriend. Hahaha. 

Ok lh gaissss. Tu je nk cerita. Nk bgthu. Crush kita dh ada girlfriend. Hahaha. Main main lh. Ben atau girlfriend Ben jgn marah ek? Kita gurau je. Tp kita mmg minat Ben blakon. Cayalhhhhh. Kita doakn Ben n girlfriend akn kekal smpai bila bila hingga ke ank cucu n kita doakn Ben akn jd HERO MALAYA!!!!!!!!!!!! 

7 comments:

  1. krohhhhhh...... melepas.... ade girlfriend da rupenye..:::

    ReplyDelete
  2. I kenal doh dia ni ! Selalu tweet dulu ! Haha. Patut lah ! Ada gf sekarang !

    ReplyDelete
  3. Sudah berpunya rupanya............. Owh apa kan daya. Dalam mimpi je la boleh jadi awek ben amir

    ReplyDelete
  4. Untungnya dapat jumpa! Huhuhuhu

    ReplyDelete
  5. abg dia kawan sekolah i. adik beradik dia yg lelaki semua hensem. trust me. abg dia yg kawan i tu nama dia imran sabarudin. abg sulung dia salman sabarudin. muka semua mmg market kaw2..

    ReplyDelete